Logo

Versatile chemical solutions

Matco nv biedt een ruime waaier aan van oplossingen en producten voor onder meer de textiel-, lijm- en chemische industrie. We produceren, stockeren en leveren chemicaliën, lijmen en diverse compounds, op afroep of op bestelling. We ontwikkelen, creëren en produceren chemicaliën op maat van de klant. We beheren gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen en verwerken ze correct. Alles volgens de strengste milieu-, gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Productie

Matco produceert compounds, watergebaseerde lijmen, hulpstoffen en oplossingen voor verschillende industriële toepassingen.
Op maat gemaakte compounds op basis van verschillende polymeren.
Watergedragen lijmen op basis van synthetische en natuurlijke polymeren.
Loonmengen en/of afvullen in de desgewenste verpakking.

Trading & Distributie

Matco heeft een ruim aanbod aan chemicaliën in stock, beschikt over een grote opslagruimte en vergunning om die chemicaliën op te slaan en kan ook custom made oplossingen en mengsels aanbieden.
Matco kan een heel diverse productmix aanbieden, gaande van de basischemicaliën tot speciale chemicaliën voor de verschillende toepassingen.

Matco is erkend distributeur van de firma Aquapharm Ltd (India) en CHT (Duitsland). Matco verdeelt verschillende producten afkomstig uit China, India en Europa.

Afval & Recycling

Matco biedt u een totaalpakket op het gebied van afvalbeheer. Wij bieden duurzame afvaloplossingen op maat van de klant en hebben hierin al meer dan 30 jaar ervaring.
Matco realiseert de circulaire economie door elke afvalstroom te verwerken tot een nieuwe grondstof of tot energie.
Matco biedt oplossingen voor schadegevallen, restproducten, off-spec of gecontamineerd materiaal en overstocks.

6000 m² magazijn voor opslag van grondstoffen, stockage trading producten en speciaal voorziene zones voor diverse afvalproducten.

Het Matco team, expertise sinds 1983.

Francis Vanbiervliet

General Manager Production


Andy Demeurisse

Manager Trading
& Distribution

Hein Joosten

International Business
Development Manager

Alex Charlets

Adhesives / Compounding
& Research

Jochen Verbrugghe

Waste & Recycling


Tom Plets

Sales