In de vooravond van 19 december werd ons bedrijf getroffen door een hevige brand zonder gekwetsten. 

Samen met het parket onderzoeken we de oorzaak en omstandigheden van de brand. Daarnaast staan we in nauw contact met de medewerkers van de stad Waregem en de hulpdiensten van zone Fluvia. Wij waarderen hun onvoorwaardelijke inzet voor de omwonenden, onze medewerkers en onze infrastructuur.

Het spreekt voor zich dat deze hevige brand op elk van ons een zware indruk heeft nagelaten. Maar we laten ons hoofd niet hangen. Ondanks de grote uitdagingen is ons team erg gemotiveerd om onze partners zo goed mogelijk bij te staan tijdens deze vooralsnog onzekere momenten. We zijn ervan overtuigd dat we de uitdagingen zullen overwinnen en zo een sterker bedrijf neer te zetten in de nabije toekomst. In dat kader hebben we reeds positieve gesprekken gehad met onze verzekeraars en financiële partners.

Als bedrijf streven we tijdens deze uitdagende tijden naar duidelijkheid, continuïteit en optimisme voor onze medewerkers, klanten en leveranciers. Zij zijn op dit moment onze grootste prioriteit. We stellen daarom alles in het werk om de dienstverlening voor onze klanten en leveranciers in kaart te brengen en hen oplossingen aan te reiken. We bekijken hierbij elke klant afzonderlijk en houden persoonlijk contact via de vaste aanspreekpunten.

Bent u nog niet gecontacteeerd en heeft u intussen vragen voor ons? We kunnen u tot genoegen melden dat onze kantoren van de vlammen vrijwaard werden. Ook via de vertrouwde e-mailadressen en telefoonnummers kan u ons bereiken.